O companie MEDIST Group

Game de produse:

Sistemul ABUS este proiectat special pentru screeningul cancerului mamar la femei asimptomatice, care prezintă mamografii normale sau benigne (evaluarea BI-RADS categoria 1 sau 2), cu țesut mamar dens (compoziție BI-RADS/ Densitate 3 sau 4) și nicio intervenție clinică anterioară la nivelul sânilor.

Imagini de excepție, instrumente pentru experți, design adaptabil. Sistemele de ultrasonografie LOGIQ se pot utiliza în discipline multiple în folosul pacienților dumneavoastră. Designul adaptabil permite investigații performante care conduc la îmbunatățirea actului medical.

Gestionați mai eficient activitățile zilnice cu soluțiile IT GE Healthcare pentru managementul rapoartelor și imaginilor.

Simplu. Rapid. Precis. Ajutorul prețios pentru POC. Odată pornit, Venue furnizează imagini foarte clare, cu simplitatea unei tablete.

Soluția completă pentru aplicații multidisciplinare, ușor de folosit și cu productivitate crescută ce susține un flux de lucru complet

Imagini extraordinare, care vă ajută să oferiți pacientelor dumneavoastră cea mai bună asistență medicală, în orice moment.

-

Subscribe to Produse Obstetrica - Ginecologie