O companie MEDIST Group

 

MEDIST Imaging face parte din grupul firmelor MEDIST – alături de MEDIST Life Science și de MEDIST S.A. – un nume recunoscut pe piața furnizorilor de echipamente medicale din România încă din 1994.

 

 

Soluții de IMAGISTICĂ

Furnizam in exclusivitate in Romania solutii si produse de imagistica ale concernului american General Electric, divizia Healthcare.

Astfel, aducem pe piata cele mai noi si performante solutii de imagistica:

 

 

Soluții POINT OF CARE

In zona de Point of Care distribuim in Romania echipamente produse de furnizori consacrati precum Atmos, Biegler, Thermo Fisher, etc.:

 


 

CERTIFICARI

Medist Imaging este certificata ISO 9001:2002, certificat AEROQ nr. 1890

AEROQ ISO 9001

 

Furnizam clientilor nostri servicii personalizate la vanzare si post-vanzare, precum si service pentru produsele furnizate sau aflate in garantie.

Suntem un partener de incredere, pentru ca suntem capabili sa ne adaptam ușor la schimbări și la nevoile dinamice și diferite ale clienților nostri.

 


 

MISIUNEA NOASTRĂ

Susținem medicina și cercetarea medicală din România oferind tehnologie performantă de ultimă generație și servicii conexe ireproșabile. Colaborăm cu profesioniști din domeniu, oferim sprijinul și bogata noastră experiență pentru îmbunătățirea continuă a sistemului de sănătate românesc cu obiectivul ca toți pacienții din România să aibă acces la servicii medicale de calitate."

 

VIZIUNEA NOASTRĂ

Ne dorim să fim prima opțiune pentru parteneriate solide în toate domeniile medicale în care activăm. Vrem ca toate relațiile noastre cu partenerii să fie bazate pe încredere, fiabilitate, transparență și cooperare.

 

VALORILE NOASTRE

  • Integritatea - Cum nu facem rabat de la calitatea serviciilor noastre, nu facem compromisuri nici în ce privește principiile noastre.

  • Excelența - Profesioniștii MEDIST sunt printre cei mai talentați, înzestrați și competenți oameni din domeniu. Oameni cu experiență, dar dornici mereu de perfecționare; oameni cu empatie, bun simț și busolă etică, aplicate în tot ceea ce facem pentru a ne îndeplini misiunea și materializa viziunea.

  • Empatia - Suntem un actor economic și un jucător pe o piață - dar suntem și un actor social și un grup de oameni. Ne pasă de oameni, de nevoile și de sănătatea lor, și acționăm în dorința de a face bine, în ultimă instanță, aproapelui nostru.

  • Respectul - Activitatea noastră se bazează pe două concepte care, în general, în relațiile interumane, se câștigă greu și se pierd ușor - încredere și respect. Ne tratăm clienții, furnizorii și partenerii așa cum am vrea să fim tratați și noi - cu respect.

  • Responsabilitatea - MEDIST își propune să ducă la bun sfârșit tot ceea ce începe și propune, impunând pe parcurs cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism.

  • Perseverența - Suntem conștienți că nu există muncă fără efort și că succesul se obține cu consecvență.

  • Încrederea - Este valoarea care stă la baza acțiunilor noastre, de la alegerea colegilor la creșterea și dezvoltarea parteneriatelor în afaceri. Propunem și cerem, la rândul nostru, încredere, pentru că suntem oameni care pun în centrul vieții lor profesionale viața însăși - viață în care e întotdeauna nevoie de încredere.