O companie MEDIST Group

Ecografie cardiovasculară Vivid ™ și rolul acesteia în răspunsul COVID-19

A group of electronic equipment</p>
<p>Description automatically generatedDe la sisteme compacte ușoare pentru orice mediu clinic la tehnologie 4D de vârf, care poate fi încorporată în rutina zilnică, GE Healthcare oferă o varietate de produse pentru a se potrivi cu o gamă largă de nevoi și aplicații cardiovasculare.

Evaluarea inimii și a plămânului cu ecografele portabile GE, poate reduce riscul de expunere al personalului medical în timpul transportului acestora pentru diferite investigații.

  • Informațiile sunt instantanee - pot fi accesate de medic în timpul efecturării scanării
  • Examinarea ecografică poate fi repetată de oricâte ori este nevoie
  • Sistemele portabile pot fi ușor transportat la sistemele de terapie intensivă improvizate
  • Sistemele pot fi puse în carantină cu pacienții
  • Imaginile pot fi transferate fără fir din zone spitalicești izolate, când infrastructura WIFI este disponibilă.

Sindromul respirator acut sever coronavirus 2 (SARSCoV-2) infectează celulele gazdă prin receptorii ACE2, ceea ce duce la pneumonia declanșată de coronavirus (COVID-19), în timp ce cauzând, de asemenea, leziuni miocardice acute și leziuni cronice la sistemul cardiovascular. Prin urmare, o atenție deosebită trebuie acordată protecției cardiovasculare în timpul tratamentului pentru COVID-19.

 

Vscan Extend ™ Single & Dual Probe

Ecografie intuitivă de buzunar. Vscan Extend este suficient de mare pentru deciziile clinice grele și suficient de mic pentru a lua cu tine oriunde te duci.

Doar GE oferă o sondă duală, atât cu traductor liniar, cât și sectorial, într-o singură sondă. Această inovație simplă face posibilă acoperirea unei game largi de decizii clinice la fața locului. Transferul de imagini fără fir face ca documentația să fie simplă și aplicațiile noi Vscan Extend să lărgească fluxul de lucru specializat.

Poate ajuta clinicienii să triaze pacienții care suferă de boli respiratorii și cardiovasculare acute, cu scanare profundă și superficială a plămânilor și afecțiunilor cardiovasculare cu o singură sondă. Portabilitatea, ușurința de utilizare, conectivitatea (DICOM la PACS sau soluțiile de stocare în cloud) și dezinfecția fac un instrument ideal pentru diversezone de îngrijire, cum ar fi secțiile de izolare.

 

 

Versana ™ - Îngrijire cu încredere

Soluții excepționale. Accesibilitate de zi cu zi

Usor de folosit și ușor de deținut.

În situația de urgență de astăzi, dorim să vă sprijinim pentru a utiliza examinările ecografice cu încredere și rapiditate.

 

 

 

 

Venue ™- Îngrijire Point-of-Care