O companie MEDIST Group

Sindromul respirator acut sever coronavirus 2 (SARSCoV-2) infectează celulele gazdă prin receptorii ACE2, ceea ce duce la pneumonia declanșată de coronavirus (COVID-19), în timp ce cauzând, de asemenea, leziuni miocardice acute și leziuni cronice la sistemul cardiovascular. Prin urmare, o atenție deosebită trebuie acordată protecției cardiovasculare în timpul tratamentului pentru COVID-19. Mai multe detalii: AICI

Stație diagnosticare DS20

A screen shot of a computer</p>
<p>Description automatically generatedPerfectă pentru monitorizarea pacienților COVID. În configurație cu termometru, este un echipament necesar eroilor din linia 1.

Stația de diagnosticare DS20 este un dispozitiv de rețea cu conectivitate perfectă la SEMA3 Cardiology Information System EMR, PACS, HIS sau SCHILLER. DS20 detectează imediat senzorii conectați și afișează automat valoarea corespunzătoare. Această operație rapidă permite adăugarea sau eliminarea ușoară a parametrilor.

Mai multe detalii aici: https://medist-imaging.ro/produse/sta%C8%9Bie-diagnosticare-ds20

 

 

Sisteme de electrocardiografie de repaus

Sistemele sunt destinate pentru înregistrarea activității electrice a mușchiului cardiac, investigație crucială pentru diagnosticul și tratamentul pacienților COVID.

Cardiovit AT-180

 

 

Cardiovit FT -1

 

 

Cardiovit AT-1-G2

 

 

Cardiovit AT-102-G2

 

Cardiovit MS-2015

 

 

Cardiovit MS 2010

 

 

Furnizor: